fbpx

CLARA PEYA: “No vull la por com a control”

Compártelo

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pianista i compositora. Ha rebut el Premi Nacional de Cultura i el guardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock. Estrena nou treball, per internet, avui mateix Estat de larva. I a la tardor, Perifèria, donant èmfasi a les persones que viuen al marge del sistema o de les que viuen en un cos que no es el correcte. 

Clara Peya, gran artista i dona denuncia. Viu un moment dolç gràcies al seu art. Avui en dia no tothom ho pot dir i ella reivindica poder estar al peu del canó cultural que alhora ajuda als artistes que no ho estan passant tan bé. Reivindica el paper de la dona a la nostra societat per sobre de tot, per que opina que ja n’hi ha prou d’aquest maltracta soterrat que vivim.

Ha estat un plaer poder entrevistar i conèixer-la a la seva nova residencia, fora de Barcelona, després de viure onze anys vivint a Gràcia.

Quizás te interese...

Contraportades

Les persones somos poliédricas

Entró en nuestras vidas como Oksana, en la serie Merlí, en TV3. Ha participado en “El día de mañana”, “Matar al padre”, Hache”, “Los favoritos

BLOG DELS MITJANS ON COLABORA i PARTICIPA

Día de Reyes

La culminación de las vacaciones se acaba con la mañana de Reyes. Todos los adultos de las casas, la noche anterior, trabajamos de lo lindo

Call Now Button