fbpx

ELOI VILA: “Perdent la mare he perdut pell”.

Compártelo

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Va viure al carrer Sostres cantonada Baixada de la Gloria. La seva mare va fundar l’escola Heidi, actualment Turó del Caragol. Ha publicat L’any del SenyorUna paraula de més, Cartes des del front i Qui té la voluntat té la força. Ha fet de guionista a: El convidat, El Club, Trinxeres, 300 i This is opera i This is art. Havia estat cap d’esports d’El 9 Nou, redactor de Catalunya Avui i d’Alexandria. Ara el veiem entrevistant a Al Cotxe a TV3.

Eloi, periodista de professió és un gran pare i amic dels seus. Li agrada la seva feina però no ho és tot, li dóna molta importància a l’educació dels seus fills i filles i per aquest motiu se’n dedica en cos i ànima. Portar-los als partits d’equip que practiquen, fer menjars (diu que sempre té un plat fent xup- xup al foc), escoltant música tots plegats al cotxe… Sembla que fer de pare és una de les seves aficions. El seu bagatge periodístic és molt llarg i es preocupa de fer entrevistes amb ànima i tendresa. Segui-lo a “Al Cotxe”, és un crac treien informació personal als seus convidats.

Quizás te interese...

BLOG DELS MITJANS ON COLABORA i PARTICIPA

Día de Reyes

La culminación de las vacaciones se acaba con la mañana de Reyes. Todos los adultos de las casas, la noche anterior, trabajamos de lo lindo

Call Now Button