fbpx

GRUP DE JOVES EN PNL AL CONSELL COMARCAL DE L’ANOIA

Compártelo

En el grup de PNL per a joves a Igualada, centrarem les diferents activitats en el desenvolupament i les competències bàsiques que poden adquirí aquests joves i les seves relacions amb els seus iguals. Els hi volen transmetre valors coherents i ajudar-los a ser responsables de les seves vides, millorant la seva independència i convertir-se en adults autònoms.

Utilitzarem un enfocament vivencial i multidisciplinari, que inclou Coaching, PNL i Teràpia Gestalt i Teràpia Sistèmica. Treballarem sobre la base de les següents qüestions:

– Sabem com som?; – Ser quins son el meus valors, drets i deures.; – Em relaciono de manera sana o insana?; – Fins on puc arribar?; Els límits propis i aliens, la prevenció de l’abus, i les conductes additives per no sentir-nos que estem impulsant-nos a conductes de risc.

Objectius:

– Descobrir una bona coneixença de mi mateix per saber com sóc i que vull com a jove.

– Debatrem com millorar la meva comunicació i poder conviure sense traves.

– Aprendrem noves eines per entendrem en el dia a dia sense entrebancs.

– Saber com superar els conflictes i els nous reptes que se’m plantegen com a jove.

– Millorar la meva relació entre les noves tecnologies i família mitjançant el intercanvi d’experiències innovadores on junts podem crear futur amb optimisme.

Metodologia:

Crearem un espai i un temps per créixer junts, compartint experiències, vivències, neguits, idees, dubtes i reflexions. Aprendre, a donar un sentit positiu a la relació entre ells i elles, també amb la societat. A través de l’experiència directa en aquest cap de setmana experimentarem amb jocs, tècniques i eines per resoldre conflictes.

Quizás te interese...

Contraportades

Les persones somos poliédricas

Entró en nuestras vidas como Oksana, en la serie Merlí, en TV3. Ha participado en “El día de mañana”, “Matar al padre”, Hache”, “Los favoritos

BLOG DELS MITJANS ON COLABORA i PARTICIPA

Día de Reyes

La culminación de las vacaciones se acaba con la mañana de Reyes. Todos los adultos de las casas, la noche anterior, trabajamos de lo lindo

Call Now Button